26
Thlahrang ???
Maleeya`s Presents
Image and video hosting by TinyPic

Hmasang kan Pi leh pute khan Thing bul lung bul biain inthawi na chi hrang hrang an ngah hle a...ramhuai leh thla a inlar nasa reng bawk a, a hring hranin hmuh tur a lo awm chamchi bawk nen...sih huai chenin a.... a tam mai Mizoram ah Lal Isua Krista chanchin tha eng a lo lut ta..heng thim thiltih theihna te hi um bo in an lo awm zo ta.......Mahse?

Thlahrang Ramhuai te hi chuan thim thil tih theihna thu hnuaiah ram lak tumin hna an chawlh san si lo chu a nih ber hi maw...mihring te tih thaihin a la hmanhlel hle reng chu a nih si hi...Thlang Sappui mingo ho pawh khuan an buaipui lah taka, hnam fing zawk nia kan hriat te hian an lo ngaihven zaw ber a lo nih dawn hi,hetiang lampang hi hmuh tur a tamin en tur a tam hle.... duh tawk phawt ang

Hmakhawsang atangin kan pi leh pute hian an lo buaipui hle ni tur a ni hming mak tak tak leh koh dan chi hrang hrang an lo neih atang hian a hriat theih awm e...Lo awm ngeiin lo hmu ngei lo ta se an hming hi an lo phuah reng a ngem tih pawh zawhna lian tak a tling? In chhui chiang dawn teh ang.

Sarthi Mahni inthat tih vel ah hian a huangtau deuhin an huaisar deuh em ni aw tiin a hriattheih,chu kher chu ni lo mahsela zeldin thu bawl chang leh tho tho mai thin mahsela "Eng nge maw" hi chu a awm ve tlat niin a lang tlat mai..

A dawih zual lah hian an hmuin an hre thei em em mai lehnghala mak ve tak chu ni...hetiang thawm ri va hriat tur ah hian naute/naupang/nula/pitar nui ri tap ri hriattur a awm fo mai lehnghal a,hengte hian an lungngaihna te an hrehawm tihna te leh an thinrimna an puang chhuak niin a lang..

Thlahrang han tih mai hian hmul thi chu a ding nghal chiang a lawm..... min ti na thei lo mahsela huhang nei lian ve tak chu a ni reng reng a ni.mahni chauha awm a awm ti nuam lo khawp a han ngaihbel leh han ngaihtuah veng veng hi chuan mut mu tuah pawh hi a har thin khawp mai....in tih huai em em avanga in tih ngam leh dawih lutuk avanga hlauh uchuak hian kan hlauh leh hlauh lohah kawng ro a su teh chiam lo niin a lang...sawi tur a va han tam tak em....

Mizoten Thlahrang/Ramhuai/Sih/An hlauh leh an trih in chhui khanglang ila... hetiang lam chi kan neih tlem azawng in tarlang dawn teh ang

1.Tual Sum Su : Mihring pangai niin eng e maw harsatna an neih avangin khawlaiah chhip in an sawt ta vak mai thin niin an sawi tawn fuh leh hmuh hrehawm tak chu a ni ngei ang le

2.Thla Ai : Hei hi chu lui ruam leh dai velah a thawm hi hriat a ni deuh ber a...lui dung khawk rum rum a an han ai(h) vak mai hi chu thil hriat nuam lo tak leh beng fah lo ber pawl a ni ngei ang.

3.Dam Lai Thla :A awm ngei an tih tlat pek chu kei pawh hian ka nei ni tur a ni ka nauin min hrilh tlat Room ah i rawn lut a i ngawi reng a,a hnu ah ka rawn en che a i lo awm der si lo a ti tlat....hlauhawm tak phei chu a ni hran lova hmuh tur leh hriat tur leh sawi tur hi an awm ve leh zauh zauh zel ni awm tak a ni

4.Tau Meichher chi: Zanah Ral khat ah meichher chi niawm takin an in zui duah duah zel a,mak ve tak chu ni...Science thiamna hmang chuan boruak chhia kang an ti a ni awm e..a mak em em na tak chu an han in zui diah diah kher tak hi a ni e..a hmuna va kal in eng mah hmuh tur a awm bawk si lo an ti leh zel...

5.Zun Hin Dawt : Hei hi chu mihring niin an zung ve ngei a an zun kha lei a thlen hmain an lo dawt thin ni tur a ni..ka hrechiang lem hauh lo mai...mahse a hming a awm ve tlat sia awm tur ah chuan kan ngai ve teh ngawt

6.Khawhring : Hmanlai chuan Khawhring hi a lar tiah tiah hle mai a,Khawhring neia inpuh hi an duh loh ber leh an huat ber a ni lawi si..khawhring nei an nih chuan inthawi ngei ngei a ngai a ni awm eeee...An pum te a na ta vak thin an tih tlat pek chu..

7.Chhawihfa : Vanah eng tak a rawn thlawk thut a chu chu chhawihfa an tih chu a ni,he thil hi chu damlo na rei deuh hlek tawh an awm hian an in atangin a rawn thlawk chhuak thin a,a hnu lawkah an thi zui thin niin an sawi..Chhawihfa hmuh chuan mitthi an awm dawn tihna niin an sawi..

8. Lei ruang Tuam :Ram ah a ni e maw khawi humunah pawh mihring tiat vel hian lei hi a pawng thin a,thlan vung thar vur thur nen hian a in an duh hmel riau mai.he thil hi pi pute serh leh hlauh tak mai a ni..hetiang ang chi hi an lo ah emaw an in bul velah eamw a awm chuan tlawh serah an nei thin...lei ruang tuam hi laih chuan ro a awm e an tih tlat bawk..lei ruang tuamawmna hmuna a in sa an awm chuan chhungkaw pa ber an thi zel an ti bawk tak tak ni maw..

9.Thing Lu Bul : Hetiang thing lu bul hi a awm ve ngei eng vang tak niang maw a bul tha mut mut khawp mai pipute hlauh leh serh zinga mi a ni ve tlat,a awm ve tho mai engmah thin chawr zawm thei hauh lova an bul mut mai chu

10.Sih Huai : Sih huai hi ramhuaiin an tlan thin e an tia,sih chu tui awmna hmun sawina a lo ni ta mai a,chu sih chuan huai a nei an tih chuan chawi en ah leh kal chi lohah an ngai hmiah..

11.In Thum Kar/Kan : Ramhuai lian tak leh sang tak a nih hmel khawp mai inthum lai kan thei chu..min thram ang tih te pawh a hlauhawm khawp mai..Lian tak dum nel nul anih duh hmel khawp mai

12.Phung : Hmelchhe tak dum ren run hmul thep thup hlauhawm tak chu a ni phawt mai a,Phung ka hmu a...an ti fo mai..thil hmuh chakawm zawk zawk chu a ni hauh lo.

13.Lasi: Ramhuai Lalnu a ni deuh ber ang chu maw...Lasi hi chuan mihringte chungah ngil a nei hle a,harsatna aiin malsawmna an thlen tam zawk Lasi Zawl nih chu an chak vek a mahsela ni bik nih chu an duh ber lo niin a lang..

14.Pheichham : Hei thil hi chu mihring ke pakhat chiah nei ramhnuaiah awm thin niin an sawi a man fuh hlauh chuan vanneihna tawp khawkah an ngai...Pheichham man chu vanneihna leh din chhuahna.Zawn ve nghal chi...

15.Ram Mi : Ramhnuai pik leh ngaw dur chhah pui hmunah an awm niin an sawi te reuh te te mihring ni ve si harhvang tak leh huaisar tak niin an sawi Ram mi ka hmu tia sawi an awmleh zauh thin

16.Khaw Mu Chawi : He thil hi mak ve tak chu a ni a chawi bo a,an hnuchhui theih tawh reng reng lohin an khuangcher bo hmak zel a,zawn chiam pawhin hmuh theih an ni tawh lo tlangpui vanneih tawpkhawk ah an hmu a nih pawhin lung hmun kil kar mihring tana han kal mai theih lohna hmunah an lo awm leh mial thin mak ve tak chu a ni.

17.Hlang : He thu hi kei chu Mizote hming vuah ah chuan ka tih leh ka nel loh pawl tak chu a ni. A hming hi a rapthlak ka tih em avangin kan dah tel ve mai mai a nih hi..an zawn erawh chuti teh chiam chuan ka hlau hran love a hming mawlh hi HLANG...

18.Khuavang: Hei hi chu sawi zui tawh lo mai ang kan hriat loh laiin min lo chhinchhiah nasa em mai,hmuh an chakawm khawp mai,kei chu ka ngei tlat an duh duh na laiah hian min lo chhinchhiah ta mai thin a

ThuBelh : Ti ti leng vel thamral mai tur ui vangin kan rem khawm ve mai mai chu a ni a,khing te khi a ni ber e a dik ber e ka ti hauh lo ka tawn hriat te leh an sawi dan ka remkhawm satliah mai a ni e...ngaihdan han thawh ve teh u a dik zawk leh chiang zawk in hriat phei chuan duh thu sam....

Ka lawm e....Akekekekekekekekekekek
Thang Khiuz :))< ="http://lawrkhawm.com/ ?kk=10">
 

Who Voted

171 comments

Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
A sei e mai ka vote peih hrih lo :)) akekekekekekekekek
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
I duh leh Vote lo la i thu thu lawm mawle... Bakah i hlau a nih kha aw a hrim hrim in i dawih zia ka hria Khawpui ri pawh hriat nuam i ti lo a nia tlanchhiat san i tum thul khawiah i tlanchhiat san thei lovang :))
Keipawh Thlahrang hi chu ka hlau teh mai nia aw...hau hau hau :D
Akekekekekekekek :))
Written by PureLeader, 1463 days permalink
0
0
Keipoh ka chhiar peihlo ...Mahse, ka khongaih vote chu a hmu e :))
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Min Vau nasa e mai kan Vote ange :))

Thutak :
Trau Meichher khi a takah ka hmu tawh, East Phaileng ramah, Tuivawl lui kamah kan riah in, mahse a hlauhawm na vak pawh ka hre chuang lo, a lawmawm jawk :D Khawi theih nise khawi hial a nia ka duh ni :))
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
BW ve leh mai mai che chuan a...i post sei theih theih nen ka chhiar chhuak vek zel tih hre teh :D Taka shaap trawngin lo let nghe nghe teh a Digian a hrethiam lo palh ang :))

Strchar :Trau meichher chi chu a pic rawn vawmbei teh a...la hmu lo kan la tam e mai :D
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Ka mitthla a awm bak hi chu Pic ka nei hauh lo mai Samson :D

Ka hmuh ve dan kha chuan, lui dungah khan a eng zeuh zeuh ni mai khan ka hria, Dumde chu a ni si lo, dumde ai chuan a de lian feee mai :D
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
A van sei trul lo teh duah ve le :))
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Shabito Tu Pa chal emaw ang maiin a va han seiin a va han thui trul loh teh phian anih tak ber khi maw akekekekekekekekek :))
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
Malia, mahni Sam ang maia ziah sei duah zel hi a tul emaw ni le :))
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Shabito :Tu pa chal thui an sawi emaw ni pawh a tawlh thlu a, a tukhawm a sawh hian Aiah a ka chal ka tauh a ti zel e an tih chu akekekekekekekekekekekekek :))

Khi Mi subject ah khian lut teh :mad: a sei a thui tih mai mai Thlahrang hi i lo hlau viau a ni maw :D
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
Maleeya, ka awih lo. Chhangtepa Hnar Khuavang Dum Lian a nih mai chu a :))
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Shabito: hmana kan vai chhawr pakhat pawh kha chal kawlh thui ve deuh mai hi a nia...tichuan kum a lo her liam zel a a hmel hmuh tur awm tawh hlek lo a thiante chu ka hmu chamchi a,chutih lai tak chuan thawklehkhatah chu pa chu a chanchin kan zawt ta a hming ka lo hre mai si lo...E thiante chuan Ka Pu e hetiang laia hmuihmul awm lo kha an tia an chal chu thui fe an zut chho a ka nui dir nghal char char a to lo thui ve em a tin a lawm :)) (He thu hi tih chhan ka nei hauh lo a nia) akekekekekekekek :D
Written by khuluaia, 1463 days permalink
0
0
Digi-a post tur i post khalh chu ani lo maw ? I thlahrangte khian rihna an nei em ? :))

Vote khuluih ang. :D
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
U Khu Khu...A ni chu Thlarau Khawvel a ni ta kei chu Thlahrang Around Us akekekekekekekek

Hrethiam em aw :D Digi hian min ngei ka ring lo...khing rihna leh an dimension chu Digi kutah ka dah hmak mai :P
Written by khuluaia, 1463 days permalink
0
0
Laris-a rawn tel bawk se a van nuam dawn em ?? :D
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
U Khu Khu RTC Kid Number 1 Laris a chu a ninawm thei em mai Zawhna a ngah fal thei bik lutuk a ho lam deuh deuh leh hriat loh tur ngei ngei ang chi hi zawh luih a ching a...
Tel lo mahsela Thlahrang ho chu an hrang na tho ang akekekekekek :))
Written by digimalt, 1463 days permalink
0
0
laris-a chu ka kick a nih kha :)) a vang raih mai ang :))
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
Part 1, 2 & 3 -a tih chi mo le :P
Written by dula, 1463 days permalink
0
0
Lei ruang Tuam :Ram ah a ni e maw khawi humunah pawh mihring tiat vel hian lei hi a pawng thin a,thlan vung thar vur thur nen hian a in an duh hmel riau mai.he thil hi pi pute serh leh hlauh tak mai a ni..hetiang ang chi hi an lo ah emaw an in bul velah eamw a awm chuan tlawh serah an nei thin...lei ruang tuam hi laih chuan ro a awm e an tih tlat bawk..lei ruang tuamawmna hmuna a in sa an awm chuan chhungkaw pa ber an thi zel an ti bawk tak tak ni maw.....:D
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Pu Dul nui ringawt lo khan han sawi chiang deuh la mawle a dik hre reng si a mi tih dik lo lai hmuh a vanga in nuihsawh hi nuam ka ti lo...Pa leh pa chu tha te te a inhrilh tur a ni ngai e...naupang leh a hre lo zawkte an ti beidawng in an ti hrilhhai ngai e :D
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
Tual sum su: 12th kan zir laiin kan thriannu 1 hian "Nizan ka mumangah ka lo tual sum su a, tunah hian ka chhip a na vek"..a ti toh..chuan a suk kan ring a, mahse amah vek chuan a chhip natna chhan ber nia a hriat chu a khum luah a chhip a lo tong chho vang

Thla Ai: kan komchhakpa Pa Thruama hian a ko toh tlat a ni

Dam Lai Thla : Gospel singer lar tak mai zingah hian nei a om...a Del om laiin an hmu nasa khop mai...amah poh in a hria

a bak chu ka chhiar zom hunah ka belh ang
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
SP a bengvar thlak khawp mai... I thiannu tual sum su chu leh :))

Thla ai hi an ko thin tak e..kei chu ka ko chak lem lo khawp mai a death e mai :(

Damlaithla hi ka rap e..miin i nei min tia ka duh lo hle mai :D

a bak chu i chhiar zom hunah ka belh leh ang :))
Written by mesi, 1463 days permalink
0
0
I nei tak tak alawm mali... hetia min rawn pm hma hian i thil rawn sawi ang chiah chiah hi ka lo dawng hmasa thrin a, mali-an min rawn pm dawn anih hi ka lo ti mai thrin :D
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
aa..a tualsumsu chiah em kan hre bik lo....mumangah a in hmu a lom...chuan fiamthu hian a omhmun kor 1 hi "I tualsum suk kor" kan tih sak..amah poh in a ti ve mai

thlaai koh chu a hrehom/denzar an tih kha...mi te hi a hual a, lum pup2 chang te a om..a ti
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
@SPST (superstarring tihna mai) i hre tha hle mai,Thla ai ko tur chuan rorum leh huaisen a ngai dawn hle mai a.....

KEi chu Thla ai ni chiah lo Ar zan khaw tai rek a an han ai chiam mai hi chu ngaih hi a tha zan thin lo nuam lo ve duh tak chu ni.......le le le le...Thlahrang ar dek ching a ni ngei ngei ang :D
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
zan reia zohte niau or trap ang type te hi rapthlak dang dai ka ti teh a nia

chuan ui hi zanah an bauh vak2 chuan an bohna lam klha bungu in kapkar atrang a en tur a nia..chuan thla an lo hmuh kha a lang thei...an ti :))

malia...lo ti chhin roh auh
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
@SPST,ka fiah ve nual tawh mai heng ho zawng zawng hi chu a tih dawn tak hi a tim awm ve deuh hlek chu zawng chu..... Khaimah aw...

Zanlai dar 12 hian karen awff vek ila kawngka pui tak mai hi hmunphhiah hian khawh ila Ramhuai a lo kal thin an tia chumi zan chu ka phur ang reng ka tim deuh bawk si,ka hlau ve deuh ni tur a ni hmunphiah pawh ka hum thlan dup thei nia tichuan eng te chu ti mit in 12 rik rual chiah chuan kawngkapui chu kan khawh ta dawt mai a zanlai thil tih a ni bawk a a ri a ring kher mai chutah le...hmulthi a ding seng seng ta mai..minute 10 vel kan ngaichang a ngaihbel tur zawng duh tan chuan a awm mial mahna eng lem mah ka hmu lo...a ho hle mai a tiin karen chu ka on leh ri ngawt :D

Zanlai dar 12 tho hian ar pa hi a letling zawngin khai ila vai vak ila an hram a hlauhawm duh khawp mai an tia,hei hi chu ka la fiah lo ar kan vulh loh avangin fiah leh ngei chu a ngai dawn a ni.......ka theihnghilh luih loh chuan :D
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
hahaha...chutiang te a lo om ni maw

Exorcism of Emily Rose ah kha chuan 3AM hi thlahrang in lar hun an tih ve tlt kha
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
1
0
A dar zat bithliah a wm hian kei chu min ti hlim leh zual zanlai dar 12 an ti thul chu Dar 3 an lo ti bawk...Thlahrang hian hun an vawng dik awm ngawt mai entawn tlak letling tak an ni chuan ka hria akekekekekekek :D
Written by chepahakhata, 1463 days permalink
0
0
Zanvakpasanga & liantualtual te pawh i la sawi tel lo. Digi-a post tur i post khalh a, LK atang a titau ang tih a va hlauhawm ve aw. :D
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Che-a zanvak pasang i tih leh Inthum kan/kar khi a in ang thei mai em :?:
Liantual tual te chu damloh khawsik a san in a awm mai thin a ni lawm ni... rilru i va han ti buai ve aw.....han sawi chiang deuh teh khai...

Tin : Chuan Zanvakpasang leh Liantualtual chu i awk tawh mial em :D
Eng ang chi in nge siam ila tui ber ang min hrilh thei em :))
Written by chepahakhata, 1463 days permalink
0
0
Zanvakpasanga leh Inthumkan chu a inan hmel e, kohdan a dang a nih hmel. Liantualtual hi damloh & chakloh laia hmuh thin a ni a, ramhuai ang deuhah a ngaih ve theih tho ang chu.

Thawnthu a mi Chawmnu & Hmuichukchuridurinu tihte hi ramhuai lam an ni ve tho ang em?
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Che-a nia mawle Lian yual tual hi chu keimahni lam harsatna avanga kan hmuh ni mai hian ka hria a chuti teh vak chuan ka lo hlau amng hlei nem mawle..... :D I lo hlau thin a ni maw.....
Chawmnu & Hmuchukchuridurinu te pawh hi tel thei tho ang mahse thawnthu a mi hi chu rin dan leh zel din thu deuh hi a ni ngai e.... pawm thiam dan neih a tha deuh e kan tia kan tel duh lo mai mai mawle PhungpuiNu te pawh a awm kha maw......
Written by Thangkapana, 1463 days permalink
0
0
Hmanni deuh khan thim thet² toh in Midum kham thlen hma deuh saw ni tain ka hria kan makpa Bike chirhdiak a a tang chu pa lianpui pakhat hian a ron nam chhuah pui nawlh mai a. Amah lah kha a ron lang thut e a ti bok a, aa nawr chhuah pui zo chiah chu ka hawi let toh lo reng² ka tlan nghal vang² e a tih pek chu
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Palianpui i tih chuan nizan khan Fapa Duhawm tak a nei :))
Written by Thangkapana, 1463 days permalink
0
0
chu engtin nge a neih? a e chhuak ta mai a mi :))
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
mihring pangngai a nih chuan chu pa chuan a ngei ngot don chu..:P
Written by Thangkapana, 1463 days permalink
0
0
mihring pangai nise a hma zawnah a ron lang thut thei don a mi? a hma pon an hmu fo toh tih a hria a, a hmuh ve tak avangin a hlau tlanchhia a ni zok
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Khuavang i rawn tih tel takah chuan Ka Khuavang neih na hi a Sexy Bon top top :))
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
I khuavang neih la lai ang chi kha a tha lo a nia aw.....Khuavang lo kal laiin eng tin maw tak a lo awm a nih dawn chu an chhut kauh danah :))
Written by digimalt, 1463 days permalink
0
0
@Sketcher boy.. i hur lutuk
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Ha ha ha ha ha, Khuavang rawnkal lai hian a buai vak mai ang ah :)) akekekekek

Digi, nula hovin an lawm rassss :)) lolzzzzzzzzzzzz
Written by digimalt, 1463 days permalink
0
0
tin, khuavang nula ho ten deuh pawh hi a awm a nia :D Kan mizo zaive thin..demand channel-a zai ve thin khuavang tenawm deuh kha in hria em :D
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
Sketchy, i khuavang seksi tak chu a pic han vomkai la mo le :D
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Ka duhlo, i lawm lutuk ang :))

shhhhhh Nula hian LK hi an lo chhiar ve thrin a nia :)) :))
Written by digimalt, 1463 days permalink
0
0
Keini thlahrang hovin tunlai kan policy thar chu...

1. Lungngai leh rilru hah tak a siam
2. Chutih lai taka luhkhung thut.
3. Mahni intihhlum tir

kan hmang tran mawlh mawlh :D

Thlir kual vel ula.. heihi a thleng dik zel ang :)
Written by ruatsaka, 1463 days permalink
0
0
i van copy peih
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
ruatsak nitin Thlahrang mum khat lo ei thin ang che..
Written by Thangkapana, 1463 days permalink
0
0
Ruatsaka hian a bialnu a kiss ve a, a bialnu chuan, "Awiaaaa, i van sak" a ti :D
Written by digimalt, 1463 days permalink
0
0
dolien -a chuan a comment leh ngam tawp nang :))
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
:)) Dolien hei thlahrang kan sawi a nia....... :))
Written by SAVAGEKidZ, 1463 days permalink
0
0
Tha hle mai :D
Written by Suru, 1463 days permalink
0
0
Hlauhawm e..... soi toh su
Written by Angaiha, 1463 days permalink
0
0
A post-tupa hi Chhawihfa anih duh hmelll.... haha
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Ka nui ngam angem aw :)) ha ha ha haha ha ha ha
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
:))
Written by Blueberry, 1463 days permalink
0
0
Tawi-a Thlahrang i la hmaih!! :D
Written by PHISS, 1463 days permalink
0
0
Malia leh..... :(
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
@PHISS engti zai zia nge ni ta ngai :?: i pawi ka sawi nge i duh loh zawng takin ka lo awm em ni nge i ha hawlh zawk takin ka lo pawt zawk min han hrilh thuai teh he ti tak mai a nagber i lungawi lo ta chu ka awm i ti nuam lem love...

Ka comment ah hian i parsawnal thil lutuk ka ti lang tel em maw ni dawn chu le han inpuang teh tlai nitlak hmain ka hre duh a chhan chu he post hi zanah chuan ka hawng ngam tawh dawn lo a nia akekekekekekek :D
Written by anxevich, 1463 days permalink
0
0
Malia, thlahrang hi i zawng duk duk a, i hlau leh hle si...Tualsum su ni awm i ni :)
Written by digimalt, 1463 days permalink
0
0
ka lungawi lo tlat... he post hi chu ka chanpual liau liau a ni asin..

Malia hian copyright a nei em ? :D
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
a sam hian a copyright.. :D
Written by ruatsaka, 1463 days permalink
0
0
i nau chu..!
Written by digimalt, 1463 days permalink
0
0
thlahrang reng reng chu digi-a'n a post vek ang kan tih vek kha LK Annual Conference 2009 PArk Eden-ah khan.. Malia pawh hi a kal chiang a ni lawm ni ??

Shabito te chuan rawn post selang chuan kha conference-ah khan a kal loh avangin hriatthiam a ni maithei ang a...
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Digi sorry lutuk.... Thlahrang ringawt ka ngaihtuah a kan thu tihthluk dan pawh ka lo hre tawh lo leng leng...
Ti hian Sa Ui tan dawn teh ang i pawm thei em ang chu maw :D

Thlahrang hi kei chu ka hlau khawp mai a, chuti tak maia i lo lungawi lo si a nih chuan zanin atangin kan inbawr vela thawm awm thin leh hrang fo mai ho hi ka lo hrilh ang nga ka rawn in sawn phei tir dial dawn nia... akekekekekekekek :D
Written by black_unicorn, 1463 days permalink
0
0
thildang zawng aiin a post tupa hi a hlauhawm ber
Written by REEN, 1463 days permalink
0
0
Digi a Post emaw ka lo ti char char a......
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
REEN Digia post emaw i tih vang mai mai bh chu akekekekekek :D
Written by SamDala, 1463 days permalink
0
0
Kan sawi belh ve lawks ang e - Kan venga mi ang chiah lo hian mitthi an zawnna HLANG kha an inbul lawk bazar sira an dah chu a hlau ve ngang aniang, a mut theih loh phah a. Zanlaiah an dahna atangin mi in bulah a va dah sawn a, tui takin a muhil thei hram.
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Kan PawisaLem Ang Pa chu i va hre common lo ve :D A dah pawh chu a va dahsawn ngam ve chuti taka hlau si ka lo ti mai mai :D
Written by digimalt, 1463 days permalink
0
0
dawt
Written by wonderboy, 1463 days permalink
0
0
thlahrang maleeya a va tel lo ve :))
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Hmanni Thlahrang ka hmuh chu a Pherh rapthlak, a inla Arirang bawk si :D :))
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
Thlahrang eng pawh mai hi ka hlau lo khawp nia,a post tupa silipar a vuak nek ka duh thin. :))

Kan naupan laia min hrual thin tu kan rual U te khan ramhnuaia meiling/thingthunung va indah hlat siak turte khan min tir thin,a dah hla ngam pawl ka ni ve ziah :P

Naupan laia naupang tihthaih hian an len hnuah Malia Thlahrang ho hi chu ho te te ah an hlau duh khawp nia.
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Ramhuai tam na vengah an awm a, hetiang lo chu sawi tur vak a hre nang mawle Shabi :D ... Environment hian a zir hi a ngai ve khawp :))
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
Nia Sketchy, An awmna vengah chuan Thlahrang chanchin sawi tur hria tlangval te chu an la luck thei raass a ni lom ni kha :))
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Shabi i ti lutuk :D A Post tupa pawh hi Thlahrang chanchin sawitur hriat tam vanga Luck tih phei chu sawi chi miah loh :))
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
"Zanin hian kan In ah Maleeya'n Thlahrang Tharlam chanchin a rawn sawi don" tih tongkam hi nula ho intihtheihna ber zu nia mawle :P
Written by SAVAGEKidZ, 1463 days permalink
0
0
Thlahrang hi kei ka hlau lo khop.. a awm poh ka ring lem lo. Mahse, ramhuai erawh chu a awm chiang a ni ang... Bible-ah pawh ramhuai hnawhchhuah thute hriat tur a awm kha. Thlahrang erawh ka oih lo, ka hlau lo beh beh em mai :P
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
chutia i hlauh loh chuan ngaihngam takin om mai ang :D
Written by AnnaRalte, 1463 days permalink
0
0
Thlahrang chu a va han sei deuhduah ve..ka chhiar peih lo..

i hman hle mai :P
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
StoNeR hmel chavai pa ka hman thu i rawn sawi a ngai khanglang love...i duh leh chhiar lo tawp la a pawi ka ti reng reng hlei nem mawle....

Mi dawih leh hlauh ngah tak i nih duh hmel chu vang chu a ni ta ve ang i hmel hi barakhaih ang reng a a awm ni....Kal mai teh ka duh leh ka hman ang nga ka duh loh leh ka hman lo ang nge i sawi tur pakhat mah a awm lo ka thu thu a ni e..

Ngawi hmak la kal nal nal la a nih loh vek leh i mawng ah saum tat la mu hmiah rawh......Mawl hi chintawk awm rawh se Nau chahai.....A tawk la na teh thinrim rawh khawngaihtakin.........
Written by AnnaRalte, 1463 days permalink
0
0
doliana pawn hman a tih em che kha..i lo hman em anih hi :P
Written by chepahakhata, 1463 days permalink
0
0
@StoNeR, Dolien-a sawi tur i sawi khalh. :))
He post hi a chianglo a ni. Malia'n Digi-a post tur a post khalh a, StoNeR-an, Dolien-a sawi tur a sawi khalh bawk a, he ti chuan kan intilungawilo nuaih mai ang a? :))
Written by AnnaRalte, 1463 days permalink
0
0
chepa malia te chu zing a thawh hian a hman nghal alawm..Dolien-a tan chuan hman tih loh chi a ni hleinem..tunkum chu a hman vek tawh malia hian.
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
StoNeR engmah sawi tur leh thutak i hriat loh chuan ngawi hmak rawh thu tak pawh ni lem lo thu ho mai mai chhak chuak hian a mi i hun leh ni te i hman liam le...chu chu lo ni ta tehreng sela ka hman emaw hman lo emaw i pawi sawi hi ka chak zek zek tih kha lo hre nawn mawlh teh thin rim phah la ti tau la tlanbo daih la ka va han ti tak em....

Hmel tlabal leh hmel pawr naran thu hla chu tuman an beng khawn hlei lawng nge...i thla pawh hi hrang sela ka hlauh dawn nge dawn lo tiin ka inngaihtuah nasa fe maithei a ni ka thu tlukana chu ka hlau lo hulhual ang chuvang tak chuan ngawi la awm hle hle la mitha i ni mai......

La na hram teh thinrim tak tak teh Khawngaihtakin.....
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
Strawnar-a hi a tlawm zawkah a trang deuh emaw ni le, ka van tlawmngaih pui em :D
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Shabito i lo tran khanglang elaw hmer tel i duh deuh em ni chu.......
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
Ka tran bik loh khi, Malia. Ka khawngaih tih ka sawi mai alawm :D Min hmer tel chuan Tualvungi nena in CK dan zong2 ka sawi vek ang :P
Written by mesi, 1463 days permalink
0
0
Malia thlahrang chu a hlauhawm hlawm kher mai... zanin chu muthilh a har dawn a nih hi :D
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Mesi thlahrang in chhuanlam zaih zaih ah..muthilh a har dawn te in ti kual ki kawi velah i in puang fai kelh chu a va ang ve aw....vawiin lamah te a ti tho zawngin i khawsa a ni chiang mai khumpui lam awninn thu i rawn vawmbei tak thawr mai ni....akekekekekekekekek :))
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
6yrs bck vel kha ni tain ka hria..kan komchhak nula om thra duh lo ve tak mai hi a om a..chuan Silcharah a ruang an chhar a...tet te atranga kan hriat ni bok leh a nun dan kan ngaihtuah khan a hran hi kan han ring mai2 khop ah..lolzzzz

soi hran phet kha tum hlom...kan thriante zan riak lah hian an hlau ringot a...mahse eng lem chu a thleng lo..hahaa
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
@SPS i va han hre den thei ve aw.......
Hetiang ang chi hi nuam lo lutuk a riak nih hi Sarthi/inawkhlum tih vela riah chu a boruak hip a dang daih a lawm an hran duh hmel bik em a tin ni.....hetiang ang chi hi chu a tuka in pu chhuak leh ta mai te pawh sawi tur an awm nual kha maw.... :D

Tam takah phei chuan ka la riak lem lo ka riah trum pawhin ka muhil ve thei ngai si lova nuam lo ve duh tak chu ni....huihammmmmzzzz :D
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
malia: muhil thei lo bik hi an tih thraih tlang pui...an ti..soithraihna lam ni lovin :D
Written by riangtlei, 1463 days permalink
0
0
@Super - i sawi hi ka hria, a thih dan kha a mak teh ngawt e ti raw? kum 13 chuang lai a ni tawh.
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
Kum 13 lai a liam tawh maw, riangtlei. Chutih lai chuan SPTR-i chu khawhar In riak tham a ni tawh ti ro? :))
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
@SP*ing ka hria lawm ka vannei nge ka vanduai pawh ka hre lo, hlauh nachang ka hre ve ta thin lova :D
Vawikhat pawh hetiang in a kan riah naah ka bula mu chu a rawn trawng vai ta chiam mai a..kan be nghek mai a min chhang zel si hlauhawm deuh deuh deuh te ka zawt a ka hlimpui ta phian, ti chuan chumi zan phei kha chu ka tlaivar thrak ringawt :D
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
hahahha...6yrs bck ti na molh2 a awwwww...ka Del chhuk hma niin ka hria..nge chuk hnu..
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
shabito: Hre lo Haih Haih Award don vang khan he ti lam hi chu hre ve la mo le awwwww...hmeichhia khohar inah an riak ngai leuh..YMA zan, lengkhom an kal hnu hian in riak ho mutna tur chu kan siam sak thrinnn :P
Written by riangtlei, 1463 days permalink
0
0
@Super - i la awmin ka hria :D

@shabito - kei chu thlan ka lai tawh a.. :))
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
Birthday Girl foto atang khan Khawhar In riak tlangval rual, thlahrangin a tih thaih thin hnemtu atan ka'n awt deuh che maw le, SPTR :)) :))
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
i awt thlawn :D
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
Tak tak a; In pawihfak ni lo se, Khaw lian ve tawk tak, mihring pawh 10,000 chin chenna te hi chuan Sa leh Ral lakah an thlamuanpui theih che ka ring a sin :))
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
nuih tur?????
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
SPTR, nui vak ang aw 1...2...3 :)) :)) :))
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Khawnge Thlahrang lama buan chak lo Mozart a hi a awm le :?:
Written by tebawihi, 1463 days permalink
0
0
nula ah pawh a buan a chak lo tho sia..chuti chu a hmel en a mutria (chak hmel) aiin a chuti teh lua lo ani maw :D
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
U Tebawih i ti ngawt a aw Mozart-a hi zing lamah a rawn kawmen leh chiam ang nga a rawn hrawk leh hrep nei ngei ang che...He Post hi a hawng ngam ve mial a nih hlauh chuan akekekekekekek :))
Written by tebawihi, 1463 days permalink
0
0
@malia nia hauh inhuam in alom ka comment :D zing lam ah hian a buan a chak lo zual i ti elo?? :D
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
U tebawih akekekekekek ka hre bik lo le..i hre daih zawk ang chu mawle :D
Mozart a thlahrang han hlauh dan em em zia chu thin hi a tirimlek lek a ni : Sawitu Dultea
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
ee.taka Naga ho hian rul te hi an la be nasa a ni om e..chuan indawi/black magic vel poh hi a la lar hle niang

kan thrianpa 1, half Mizo hian a soi chu "Ka pi te hian rul an be thrin a, an inthoi ziah. Mak deuh chu sum hi an lakluhna ka hre lo..mahse an nei reng mai ni" a ti ve tlat

he tiang lam hre chiang om chuan han soi t'u..post thar poh in
Written by loneeagle26016, 1463 days permalink
0
0
khasi ho khu chuan an be thin a,nongsohnoh an ti a ! Naga chu ka van hre lo em ! Rindan maksak deuh mai chu an nei ve thoa, nidangah ka la soi ang.
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
@lone..nia, chiang takin han soi teh..ka hre chak a nia

chuan hmanni an soi chik mai2 chi pakhat chu - Khasi ho or Shillong velah hian putar hmuh tur hi an vang khop mai ang tia..heng an puithuna or indoina thil vel vang hian an bo thrin em ni leee
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
SP*ing nogsohnoh hi kei pawh ka hlau khawp mai an sawi dan chuan Mihring sa an ei thin an tih tak kha mawle....

a ni lah tak e a khasi ramah khuan putar hmuh tur an vang tha khawp mai hriat chian a va chakawm ve aw
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
ka niece hian nongsonoh a lo hre ve a, mawng-sawh-dawh a lo ti :))

kan naupan lai, St. Maria kal toh in ka hria, Kol kan om lai khan kan veng lamah hian kawdam :D (GoDown) a om thrin a, chu mi piah deuhah chuan nursery om a, kan in fiam thrin.

Trum khat chu mipakhat hian min kaih pah hian "Mami, lo kal roh, i nu te bulah ka hruai ang che" a tia, mahse ka trang tlt a, min hruai lui ta lo..leh ka thrian dang te ho kha an om ve thrap sia..nongsonoh lar lai ha a nia, kan hlau thei khop ma
Written by Fonz, 1463 days permalink
0
0
nawngsawh nawh kha ka hlau thei kan tet lai in
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Tuipui fawnz Nawngsawh Nawh i nih duh hmel :D
Written by chepahakhata, 1463 days permalink
0
0
Mihuaisen-in thlahrang an hmu ngai lo, thlahrang hmu thei deuh hi chu midawihzep leh dawtsawi hmang deuh an ni duh tlangpui.

Pathian pawh do ngam chin vantirhkoh-sual kha an ni a, mihring tihtraih mai maiin an phusa an phusa peihin in ring em ni le?
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Che-a "Pathian pawh do ngam chin vantirhkoh-sual kha an ni a, mihring tihtraih mai maiin an phusa an phusa peihin in ring em ni le? "
I zawhna chhanna : Mihring tihthraih mai maiin an phusa an phusa peihin in ring em ni le aw ring e...hetiang a lo phusa ho hi chu thlaki chhia leh a tlan tau pawl an nih ka ring ve tawp..chumai bakah hetiang thi hi awm lo ta sela a hming pawh hi kan hre lo ang nge he post pawh hi a lo piang kher lovang kha daih kha sin ka chhang dan hi i pawm zawng a ni haih haih em :D
Written by chepahakhata, 1463 days permalink
0
0
Ramhuai hi chu an awm chiang a, thlahrang kan tih ang chi hi chu kei ka awih theilo. Thlahrang an ti ang chi hi ka chhin ve nual tawh a, mihring thil tih emaw, hmuhsual emaw, rannung emaw vel mai mai a ni thin.
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Che-a i ti dik viau e...Mahse kei chu Thlahrang hi a awm ka ring tlat mahse ka la hmu lem lova ka hlau lo teih teih khawp mai mahse thlahrang ni chiah lo mahsela eng emawni hi chu a awm ve hrim hrim a nih hmel..lo fiah zel la rawn ripawrt zel teh a bengvarthlak ve hrim hrim a lawm mawle.....Chepahakhat :D
Written by Fonz, 1463 days permalink
0
0
a post tupa hi thlahrang ani thei tho em?
Written by dolien, 1463 days permalink
0
0
awi ka draaaaapppppppppp
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
Thlahrang lem 1 khian lker zingah an deuh a nei :D
Written by tebawihi, 1463 days permalink
0
0
Chhuat not chung leh chaw chhum chung a post ah chuan a sei thra bawk sia..ka fak khawp mai che a.. tin, i hman an ti fo che hi chu i hmanloh zia ka hriat pui che avangin ka thinrim pui lek lek thin che :D :))
Written by alexxfender, 1463 days permalink
0
0
Digi style hian ti ve leh hluai zel.. hehe.. a post tu hi a thlahrang??? zawk daih a sin.
Written by ZUMOS_Escort, 1463 days permalink
0
0
Ho emai a tlahrang ai chuan a post tupa hi hlauh awm fe zawk, thlahrang chu maw i hmel kha ni mai.
Written by chepahakhata, 1463 days permalink
0
0
Hetiang hian Malia nihna dik tak hi sawi bawl bawl thin teh suh u, inawhhlum te a tum palh ange. :))
Written by tualvungi, 1463 days permalink
0
0
i thlahrang lem khi a lem lua e ... ka hlau leuh
vote i ngah theih shi comment a tam bawk shi i ziak sei bawk shi hman hunah ka la en thuak2 ve ang :P
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Vungi ngawi mai mai teh...i phunchiar lulai e mai...a lem khi i hlauh tura ka dah a ni lova i hlauh tura siam a ni bawk hek lo tih kha lo hre mai mai ta che Ri Vung Vung Pit VUng Kawng hlai nu..
VungKe Khi akekekekekek :))
Written by tualvungi, 1463 days permalink
0
0
sawi hma a va ngaihawm ve :D
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Ri Vung Vung ni reng ang chu i sawi hma kha i ngai ram ram mai ang Ka sehsam mai tur che nia aw Shalaaaa Akekekekekekekkek :D
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Shabito Avatar hi a hran hmel deuh ber a nih hi :))
Written by rka_49er, 1463 days permalink
0
0
Malia chu post tha hle mai, ka save nghal hmak, post tha tak i ni, kan zir thin lai bak kha ka chhiar zui tawh lova, ti hian ka theihnghilh tawh ka hriat belh leh ta. I fel e, i pu lawmah lut rawh BOLO :D
Written by Mozart, 1463 days permalink
0
0
Very very GUD Post.. thanks Malia... Dah thra leh keuh mai ang aw.. thanks again pal :D
Written by alexxfender, 1463 days permalink
0
0
Malia.. i post tur min lo hrilh lo a ni.. a HLA ka lo contri thra leh ange... lo nghak rawh u.
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Alexx nge maw kan hrilh kher ang che le...hrilh kher che hi ka bat a ni hlei nem ka ti deuh :D
Lo nghak ila eng tak chu niang maw :?:
Written by alexxfender, 1463 days permalink
0
0
thra i ti dawn em a.. khu ka dah tawh khu.. han ngaithla trang trang teh
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Thang Khiuz :D Tha lutuk tha lutuk Akekekekekek ka ngaithla mek e,
Awi Awi Awi........Phungsahmim :D

A fun kim hle mai hmeichhe kekawrte ang mai akekekekekekekekek :D
Alexxfender Thang Khiuz :D
Written by alexxfender, 1463 days permalink
0
0
awi awi awi awi... lol..
a hla tawp lam ah hian a uag ziah zui he pa hi.... sunde sikul ah kan thru dun thrin a.. a va han muthlu nasa thei tak...
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
awi awi awi hahaha uang ziah ang chu mawle Pathian hla pawh sa sela a uang thoin nia ka rin ni awi awi awi.... :D
Written by alexxfender, 1463 days permalink
0
0
KHa lem... PHUNG HLA hi han ngaithla teh u.. a story a mi khi a chham kim vek em ka hre lo..

CLICK HERE TO NGAITHLA
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Hua hua hua hua hua hua hua hua hua hua hua :)) :))
Ka nui triah triah
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
awi awi awi...a tha hle mai a tawpa a uang hi a va han nuihzathlak tak em nujathlak nuzathalak
akekekekekekekekekekekekekekekke :)) :))
Written by alexxfender, 1463 days permalink
0
0
awi awi awi, anu apa
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
anu apa awi awi awi ka dl chiangkuang anu apa awi awi awi
akekekekekekekkekekekek :)) :))
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
Maleeya chu i post thupuiah i cheng bawk a, a ngaihnawm khawp mai. Hetiang tur hian ka lo beiseina che hi a rei tawh a sin, i talent hi haichhuah pui che hi kan chak a nia. Han ti trang trang zel phawt teh :)
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Shabito ve lutuk a che :D fak derna mah nisela ka lawm e..nia ka tui khawp mai, min lo beisei sang fu a ni maw a ni maw ka la ti tha duh lo mah mah..... nia kan la haichhuak dawn nia
Ka lawm e Thang Khiuz :D
Shabito awi awi hla hi ngaithla ve teh (Phung hla hi) awi awi awi a nu apa awi awi awi akekekekekekekekekekek :)) :))
Written by alexxfender, 1463 days permalink
0
0
awi awi awi.. i uar mah mah.. anu apa
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
awi awi awi anu apa :D Mu dawn teh ang a lo hma leh tawh hle mai :))
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Phung Hla Ziak :D

(A diklo a awm maithei, a lam hi hriat a har lutuk)

Phungpuinu te leh trahngai chu ka hlau ber
Trau luhik te leh Chawmnu pawh ka hlau bawk
In thuk kar te leh thimhmul te
rilvalhpa te leh Khairek nen
Thinlang Pa te leh tlawhtlelh pawh ka hlau bawk

Awi awi awi
Lian tual tual te leh Zawh phung te
Phung phu hrut (?) te leh Kel Phung pawh
Phung reng reng ka hlau
Phungsahmim te nen lam


Dengsurnu te leh Thla Ai chu ka hlau ber
Kawlkawlh kung te leh Hmuithla pawh ka hlau bawk
Bawng Phur Nu te leh ramhuai te
Thling thla lang te leh Khawmu te
Sihhuai pa te leh Thla Ai pawh ka hlau bawk



Awi awi awi
Hmuichukchuriduni nu te
Phungpuizial te leh Saphung te
Phung reng reng ka hlau
Phung la ding te nen lam

Phungpuinu te leh Trahngai chu ka hlau ber
Trau luhik te leh Chawmnu pawh ka hlau bawk
In thuk kar te leh thimhmul te
rilvalhpa te leh Khairek nen
Thinlang Pa te leh tlawhtlelh pawh ka hlau bawk

Awi awi awi
Lian tual tual te leh Zawh phung te
Phung phu hrut (?) te leh Kel Phung pawh
Phung reng reng ka hlau
Phungsahmim te nen lam

Awi awi awi awi awi awi awi awi awi
Hmuichukchuriduni nu te
Phungpuizial te leh Saphung te
Phung reng reng ka hlau
Phung la ding te nen lam

Awi awi awi awi awi awi awi awi awi Anu Apa
Lian tual tual te leh Zawh phung te
Phung phu hrut (?) te leh Kel Phung pawh
Phung reng reng ka hlau
Phungsahmim te nen lam

(A sak ang angin/Ka hriat dan ang angin ka ziak)
Awi awi awi Anu Apa :))
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Strechar i va chhu dik lo nasa em em ve aw awi awi awi anu a pa akekekekekekekek :))
Written by loneeagle26016, 1463 days permalink
0
0
I van hre tha veee, i hriat atan chuan a tha mah mah anih hi a :)) BW a tih tur zawk awm ain male :D
Written by Sketcherboy, 1463 days permalink
0
0
Awi awi awi awi Anu Apa :))
Thawh veleh atrangin awi nghal tehang vawiin chu :))
Written by Liz_26, 1463 days permalink
0
0
Malia akekekekeke...thlahrang te a soi ve vel a...akekekkeke...min lo rim chang a a damlai thla rawn in lar a piang a a sam phe veuh2 tukverh darthlalang a rawn lang zuai2 thin hi hmu se a hlua ve thin ngot ang..akekekkeke...haw dwn a pianga em zui ngai ziah...akekekekeke
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Liz_26 pa...... ve lutuk a che Shalaaaa Thlahrang sawi hi nuam ka ti tawp thei lo ka sawi zel dawn min khap buai tum lo mai teh.......akekekekekekek
Ka rawn rim ngai bawk lo che Shalaaaaaa
Written by shabito, 1463 days permalink
0
0
Maleeya, Liz_26-i hi i lo rim thin a ni maw "phulo in va inti dun dawn nasa ve le" :)) Zep reng reng suh i rim chiang thin khawp mai; an In ah liz-i pi hoin i Thlahrang sawi an ngaihthlak thap thin kha aw, zep lo mai teh :P

He post hi a liam dawn tepah ka vote ang...akekekekek
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Shabito ve lutuk a che Chalsam chhing :D Liz kum 26 i/a hi tunge a nih ka hre lo reng reng he ti tak mai a min rawn akekekekekek hi hlap a ngai a ni

He nu/pa hi chu ka la chhui chhuak dawn khawp mai Shabito i lo hre leh mial lo maw nag hi Khuai ho hi chu i hre kim vek a ni lawm ni akekekekekekek :))

Chalsam Chhing vote reng reng suh i vote ve ka duh love :))
Written by shabito, 1462 days permalink
0
0
Maleeya, nula khat-hnah rim te chu zak reng2 mah ta che; i hmel hian tupawh a phu ve hrim hrim...akekekke :))
Written by PuMaleeya, 1462 days permalink
0
0
Shabito ve mai mai thin che hian...mi sawi ka hriat chu Shabito chu a chalsam a khuih dawn pawhin a ban phar vak zel a khuih tur a nei hla bik an tih kha ka sawi mai tur a nia aw..treng trawng a che :D
Written by shabito, 1462 days permalink
0
0
Ka vote hman e...akekekek :)) :)) :))
Written by highpriest, 1463 days permalink
0
0
nangpoh hi thlahrang i ni lo mo? i posi te tleitluih hi akekekee ka lom eeee :D
Image and video hosting by TinyPic
Written by PuMaleeya, 1463 days permalink
0
0
Awi awi awi a nu apa..Tlangromawi ( U Tebawihin ti zel rawh a ti ) tu nge a aw Thlahrang chu a nih ngei khi....awi awi awi anu apa.... :))
Written by tebawihi, 1463 days permalink
0
0
Tlangromawia leh chawchhumpa chu ka hming in sawi tel ziah chu le :?: ka siam pawlh mai tur che u ania.. :D malia in post dan hi ava awi anu,awi apa chiang ve le :))
Written by superstarring, 1463 days permalink
0
0
Chawmnu thlalak?????? :))
Written by virgochhas, 1463 days permalink
0
0
he post chu save keuh chi anih hmel...chhiar hman hrih lo...save phot ang...hman veleh post leh comments chhiar ang
Written by PuMaleeya, 1462 days permalink
0
0
Thlahrang thar lam hria chuan han sawi teh u khai :D
Written by tualvungi, 1462 days permalink
0
0
ka thlahrang hriat ve chu samsei hmelchhe deuh mai ania tunah hian LK ah a rak zuah zuah :D
han en teh u :))
Image and video hosting by TinyPic
Written by PuMaleeya, 1462 days permalink
0
0
VungDulkiar i hlim hle mai ti khan ti tha chu i in ti ve awm sia aw....khai aw hei chu ka hlau ve deuh hlek ka ti akekekekekek :))
Written by tualvungi, 1462 days permalink
0
0
ka van ti tha em2 ... hei zet hi chu ka mumangah ka hmu ang tih ka hlau :D
Written by PuMaleeya, 1462 days permalink
0
0
VungDulKiar i lo hmu ngei ngei dawn nia....lo hmuh tum hram teh aw...han um vel che sela han tlan chhe thei lo ngei lah akekekekekekekek :))